QUI SOM


 

EANDB és una empresa familiar que va néixer a Montgat en 2009.


Vam començar com un petit taller de patronatge i saltem al món de la creació d'uniformes laborals i escolars amb la idea de renovar lo establert.


Creiem que els uniformes han de tenir un tall modern, un disseny personalitzat adequat a les necessitats de l'alumne, una estètica concorde a la moda i una qualitat que permeti la tranquil·litat dels pares en quant a la duració de les peces.


EANDB són dissenys personalitzats, és donar resposta a les necessitats de l'alumne i dels pares, és comunicar a través del disseny els valors de cada escola, són linies i patrons frescos però estudiats, són talls actuals i a la moda, són teixits de qualitat i proximitat, és handmade en tots els processos i sobretot és atenció i afecte en cada detall. COM TREBALLEM


 

Controlem tots els passos del procés de producció de pràcticament totes les nostres peces. D' aquesta manera podem supervisar els temps d'aprovisionament i la qualitat de tots els elements.
Cadascuna de les peces ha estat dissenyada i fabricada a la nostra botiga d'acord a les necessitats transmeses per les escoles,les mares i els pares.

 

1. NECESSITATS
2. DISSENY
3. PATRONATGE
4. CONFECCIÓ
5. BORDAT
6. EMPAQUETAT
Ens reunim amb el col·legi per a que ens transmeti les seves idees i necessitats.
Dissenyem l'uniforme fins aconseguir l'OK del col·legi. Cada disseny és únic i personalitzat.
Elaborem i tallem tot el patronatge per a cada una de les talles.
Escollim el millor teixit, el tallem i confeccionem cada peça individualment.
Apliquem els brodats, finalitzem els detalls i planxem.
Etiquetem, empaquetem i posem les peces a la venda.

 


EL NOSTRE COMPROMÍS


El nostre compromís és amb la qualitat: Dediquem tots els nostres esforços per a fer d'EANDB una marca que vela per la qualitat de totes les seves peces.

 

Els teixits i fornitures vénen íntegrament de proveïdors de la zona, això ens permet revisar amb les nostres mans la qualitat dels teixits amb els quals fabriquem els nostres uniformes. Sota aquests principis controlem la qualitat de la confecció i com una aposta pel que és nostre, pel comerç local i sostenible.

 

El disseny i funcionalitat són les nostres prioritats. Ens agrada donar resposta als problemes. Cada peça ha estat pensada per a que sigui útil per l'escola, còmoda per a l'alumne i funcional per als pares. Es per això que ens encanta rebre feedback dels clients i que nosaltres mateixos traslladem als col·legis per a revisar les peces que no contentin a totes les parts.

 

Si creus que podem millorar alguna peça estarem encantats d'escoltar-te. La teva opinió ens ajuda a créixer.VINE A VISITAR-NOSVols veure tots els nostres productes?

No estàs segur/a de la talla i vols emprovar-la hi al teu fill/a?

Vine a visitar-nos a la nostra botiga ubicada a Vial de les Pedreres, E9 - 08390 Montgat.

Si vens en cotxe estem al costat de la sortida 23 de la B-20.

El nostre horari és de Dilluns a Divendres de 9:00 a 13:00h i de 16:00 a 19:00h.


Estarem encantats d'ajudar-te!