Transport

En el cas de que decideixis que vols rebre la teva comanda al teu domicili o a la teva oficina posem a la teva disposició un servei de missatgeria. Per a evitar incidències en el lliurament (adreces errónies, impossibilitat de trobar a algú en el domicili etc.), és indispensable emplenar correctament el corresponent formulari sent aconsellable emplenar la casella relativa al telèfon de contacte.


Termini de lliurament per missatgeria

La comanda es lliurarà en un termini de tres a sis dies laborables. Aquest termini pot allargar-se si l’article demanat no el tenim en stock. En aquest cas farem dues entregues, una amb cada article, sempre que el client ho desitgi.


Termini de lliurament amb entrega a l'escola

Les comandes de productes en stock s'entregaran durant la setmana següent de rebre el pagament, amb un plaç màxim estimat de 15 dies laborables.


Cost de l'enviament

L'import del transport es calcularà en funció de la destinació, les peces de roba adquirides i l'embalatge utilitzat per a l'enviament. El preu total del transport s'indicarà a la pàgina que resumeix la compra abans de la confirmació de la comanda. Els costos d'enviament poden ser modificats en qualsevol moment sense previ avís. En qualsevol cas, els costos d'enviament vàlids seran aquells que apareguin en el moment de realitzar la comanda.


Nivells d'unitats estimada

El nombre d'unitats en stock és orientatiu. Si vols assegurar-te si tenim stock o no d'un producte et demanem que truquis a l'hora de fer la comanda, sobretot si és urgent.